صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : فرهنگی صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : فرهنگ شهروندی

۱۳
آبان
۱۴۰۵

شماره
۶۳۰۱

امروز: ۱۳ (آبان) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Wednesday 2026 (Nov) 04

عناوین صفحه

  • برای افزایش تاب‌آوری و رفع دغدغه‌های مردم تلاش می‌کنیم
  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است
  • اخبار کوتاه سیاسی - 13 آبان
  • پیگیری مستمر و اقدام لازم برای رفع مشکلات مردم در کوتاه‌ترین زمان
  • برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه شهرداری همدان و خدمت‌رسانی در شرایط بحران
  • تعیین تکلیف بیش از 84 درصد از صف اولیه متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در همدان
  • پاییز همدان جشنی برای دیدن، فصلی برای زندگی کردن
  • بانوان مدال‌آور جودوی همدان مورد استقبال مسوؤلان قرار گرفتند
  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است
  • برای افزایش تاب‌آوری و رفع دغدغه‌های مردم تلاش می‌کنیم
  • پیگیری مستمر و اقدام لازم برای رفع مشکلات مردم در کوتاه‌ترین زمان
  • بانوان مدال‌آور جودوی همدان مورد استقبال مسوؤلان قرار گرفتند
  • پاییز همدان جشنی برای دیدن، فصلی برای زندگی کردن
  • تعیین تکلیف بیش از 84 درصد از صف اولیه متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در همدان
  • برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه شهرداری همدان و خدمت‌رسانی در شرایط بحران
  • پاسخ مقتدرانه را به آمریکا دادیم؛ توپ در زمین آن‌هاست


  • هگمتانه، گروه خبر همدان: پرونده ثبت‌جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» به منظور درج در فهرست میراث‌جهانی تحویل یونسکو شد.
    به گزارش هگمتانه، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگى کشور از تحویل پرونده ثبت‌جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» به مرکز میراث‌جهانی یونسکو خبر داد.
    علی دارابی با اعلام این خبر افزود: پرونده ثبت‌جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» به منظور درج در فهرست میراث‌جهانی تحویل یونسکو شد.
    دارابی با اعلام این خبر افزود: پرونده ثبت‌جهانى «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» گستره‌ای از محوطه باستانی هگمتانه، میدان امام خمینی(ره)، بازار تاریخی همدان، آرامگاه بوعلی‌سینا و خیابان‌های تاریخی این محدوده را شامل می‌شود.
    قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگى کشور ابراز امیدواری کرد ثبت جهانی این پرونده با مشارکت همه مسؤولان محلی، شهروندان و ساکنان شهر تاریخی همدان در آینده نزدیک محقق شود.
    استاندار همدان نیز از تحویل پرونده «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» به یونسکو خبر داد و گفت: پرونده ثبت‌جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» تحویل یونسکو شده است.
    علیرضا قاسمی فرزاد روز سه شنبه بیان کرد: امیدواریم ثبت جهانی این پرونده با مشارکت همه مسؤولان محلی، شهروندان و ساکنان شهر تاریخی همدان در آینده نزدیک محقق شود.
    وی افزود: هر سال هر کشور یک سهمیه برای ثبت جهانی دارد، که سهمیه ایران برای سال آینده پرونده «منظر فرهنگی و تاریخی از هگمتانه تا همدان» خواهد بود.
    استاندار همدان گفت: امیدواریم و بر اساس پیش‌بینی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ظرف تابستان 1402 این یادمان ارزشمند تاریخی ثبت جهانی شود.
    به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان، طبق روال بررسی پرونده‌هایی که در نوبت ثبت جهانی یونسکو قرار می‌گیرند، تیرماه سال آینده ارزیابان یونسکو در همدان حضور خواهند یافت.
    وسعت «منظر فرهنگی و تاریخی از هگمتانه تا همدان» در این پرونده حدود 100 هکتار درنظر گرفته شده که شامل تپه هگمتانه، بازار، بافت و 140 اثر تاریخی است و با ثبت جهانی این اثر، انتظار می‌رود بافت تاریخی، بازار سنتی، مسجد جامع و پیاده راه‌های شهر همدان حفظ شود.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی: سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3 جواب به فارسی وارد شود
    ديدگاه: